Om oss

Berg Andersson Webdesign drivs utav Erik Berg och Teodor Andersson. Vi båda har under en längre tid haft tanken på att starta ett företag och har under det senaste halvåret planerat för att äntligen få göra det vi tycker mest om. Vi sammanfogade våra goda egenskaper och skapade ett koncept som är svårt att slå. Inte bara det att vi håller låga priser, utan även att vi är extremt konkurrenskraftiga i vårt arbete. Vi kan garantera dig att er hemsida blir unik och det kommer i sin tur att öka er försäljning.

Vad gör vi?


  • Webutveckling

    Vi tillverkar professionella hemsidor primärt till små- och medelstora företag. Dessutom till ett av marknadens bästa priser.

  • Logotypdesign

    Är du eller ditt företag i behov av en logotyp? Då hjälper vi gärna till att ta fram en modern och akutell logotyp.

  • Underhåll

    Upplever ni problem med er nuvarande hemsida, kan vi hjälpa er även med det. Kontakta oss så kan vi ge ett prisförslag!

Vilka är vi?


Erik Berg

Utvecklare

Erik Berg - Utvecklare/Ägare

Erik Berg


Många sena kvällar och många koppar kaffe har producerat denna hemsidan. Jag älskar kod och att ta fram smarta sätt att kommunicera med sina kunder. Min uppgift i företaget är att programmera hemsidor efter önskemål samt skapa tjänster som underlättar för dig eller ditt företag i vardagen. Mina favoritprogram är: gedit, chrome och filezilla!

Erik Berg

Utvecklare

Erik Berg - Utvecklare/Ägare

Teodor Andersson

Försäljning, Grafisk Design

Teodor Andersson - Försäljning/Ägare

Teodor Andersson

0768353688
andersson@baweb.se

Teodor Andersson


Mitt namn är Teodor Andersson och är tillsammans med Erik ägaren av företaget som delar våra efternamn. Min uppgift är att förse Erik med tillräckligt mycket idéer och information så att han med hjälp av kod kan framställa hemsidor som definerar perfektion samtidigt som jag sköter företagets ekonomi och finansiella intressen. Mina favoritprogram att använda är Adobe Photoshop CC, Adobe InDesign, och Adobe Illustrator för bildredigering och Final Cut Pro för filmredigering. Tillsammans med Erik bildar vi ett kreativt, effektivt, konkurrenskraftigt och starkt team som är redo att skapa hemsidor till allt och alla på denna planet!

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster? Fyll i kontaktformuläret nedan så kontakar vi dig så snabbt som möjligt!